TrendsExpo, tickets nu verkrijgbaar!

Op 16 en 17 november 2017 wordt de eerste editie vanTrendsExpo gehouden. Een beurs van en voor ondernemers, hun relaties en klanten. Voor iedereen die geïnteresseerd is in de laatste ontwikkelingen en trends rondom ondernemen en ondernemerschap. Toegang is gratis, registratie vooraf is gewenst.

Culinair genieten
Ruim 100 standhouders zorgen voor een interessante beursvloer. De sfeer doet denken aan de vroegere bedrijfscontactdagen. Er is meer. De stands zijn opgebouwd rondom zes culinaire hotspots. Zes horecaondernemers die hun sporen hierin royaal verdiend hebben bereiden voor de bezoekers een proeverij voor van lekkere gerechtjes. Live cooking, proeven en beleven. Dat roept op zijn beurt de uitnodigende en gezellige sfeer op van een preuvenement zoals het vroegere Zwolle Culinair.

Ticket registratie
Deze beurs wil je niet missen. Bezoek deze spraakmakende TrendsExpo en combineer het nuttige met het aangename. De toegang is gratis, vergeet niet je vooraf te registreren. Je kunt dan je toegangsticket zelf printen.

Koperen Kees en De Spiegel bieden meer!

Koperen Kees en De Spiegel bieden meer! Sander en Sanne vertellen dolenthousiast over de synergie tussen Koperen Kees en theater De Spiegel. ‘Het biedt ongekende mogelijkheden. Van een kleine besloten bijeenkomst tot een evenement met 1600 (!) genodigden. En alles...

Autopalace gaat nog meer opvallen

Autopalace gaat nog meer opvallen ‘Autopalace bestaat al sinds 1950 als Peugeot-dealer. Het kan niemand ontgaan zijn dat we de afgelopen jaren fors zijn gegroeid, zowel met Peugeot als in het aantal merken dat we voeren. De Autopalace Groep heeft twintig vestigingen,...

TrendsExpo 2018 nog grootser en verrassender!

TrendsExpo 2018 nog grootser en verrassender! Op 21 en 22 november 2018 wordt de tweede editie van TrendsExpo gehouden. TrendsExpo, hét businessevent van en voor de regio Zwolle en Oost Nederland. Voortbouwend op het succes van de eerste editie wordt deze editie nog...

DuaConnect 100ste exposant voor TrendsExpo

DuaConnect 100ste exposant voor TrendsExpo Vorig jaar eindigde de teller voor TrendsExpo op 110 exposanten. Dat was in november van dat jaar. Vandaag meldde zich de 100ste exposant voor TrendsExpo, editie 2018. Met nog een aantal maanden te gaan belooft TrendsExpo een...

Ook VNO-NCW Midden partner bij TrendsExpo 2018

Ook VNO-NCW Midden partner bij TrendsExpo 2018 VNO-NCW Midden is partner, programmamanager of projectleider van diverse projecten die aansluiten bij haar doelen: versterken van regionale economie en arbeidsmarkt en stimuleren en faciliteren van ondernemers bij...

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This