TrendsExpo, tickets nu verkrijgbaar!

Op 16 en 17 november 2017 wordt de eerste editie vanTrendsExpo gehouden. Een beurs van en voor ondernemers, hun relaties en klanten. Voor iedereen die geïnteresseerd is in de laatste ontwikkelingen en trends rondom ondernemen en ondernemerschap. Toegang is gratis, registratie vooraf is gewenst.

Culinair genieten
Ruim 100 standhouders zorgen voor een interessante beursvloer. De sfeer doet denken aan de vroegere bedrijfscontactdagen. Er is meer. De stands zijn opgebouwd rondom zes culinaire hotspots. Zes horecaondernemers die hun sporen hierin royaal verdiend hebben bereiden voor de bezoekers een proeverij voor van lekkere gerechtjes. Live cooking, proeven en beleven. Dat roept op zijn beurt de uitnodigende en gezellige sfeer op van een preuvenement zoals het vroegere Zwolle Culinair.

Ticket registratie
Deze beurs wil je niet missen. Bezoek deze spraakmakende TrendsExpo en combineer het nuttige met het aangename. De toegang is gratis, vergeet niet je vooraf te registreren. Je kunt dan je toegangsticket zelf printen.

Unieke samenwerking TrendsExpo en BNI

TrendsExpo is de tweedaagse ondernemersbeurs waar Regio Zwolle elkaar ontmoet. Deze wordt gehouden op 21 en 22 november 2018. Nieuw dit jaar is de unieke samenwerking met BNI Nederland. BNI pakt uit met een BNI-plein van ruim 90 m2 en biedt leden zo de mogelijkheid om...

Volvo Nieuwenhuijse showt nieuwe Volvo V60 op TrendsExpo2018

Wie vorig jaar TrendsExpo in de IJsselhallen heeft bezocht, kon niet om de indrukwekkende ruime stand van Volvo Nieuwenhuijse heen. Een grote witte stand, met Zweeds meubilair zorgde voor de bekende Scandinavische natuurlijke en huiselijke sfeer die we van Volvo...

TrendsExpo 2018 heeft speciaal aanbod voor ZZP’er

De komende editie van TrendsExpo speelt in op de wens van ZZP’ers om ook deel te nemen aan dit unieke business event voor Regio Zwolle en Oost Nederland. Er komt een ZZP-plein en een speciaal beursaanbod voor ZZP’ers. ZZP-plein Vaak is voor de ZZP’er het deelnemen aan...

TrendsExpo 2018 volop in voorbereiding

TrendsExpo 2018 volop in voorbereiding TrendsExpo 2018 komt er aan. Op 21 en 22 november 2018 is het zover. Kimberley Drost van het organiserende Regiolokaal: ‘Exposanten en bezoekers gaven ons in 2017 een 7,9 als rapportcijfer. Dat is een enorme stimulans voor ons....

Tweede TrendsExpo op 21 & 22 november 2018

De IJsselhallen organiseert samen met  Kijk op oost nederland en Regiolokaal op 21 en 22 november 2018 voor de tweede keer het unieke tweedaagse culinair businessevent TrendsExpo. Na het succes van de eerste editie in 2017 is er gekozen dit jaar weer een spetterende...

Beursmagazine TrendsExpo 2017

Welkom op TrendsExpo!  Als u dit magazine leest is de kans groot dat we elkaar treffen op deze beurs. U bent een van de 111 standhouders of een van de door hen persoonlijk uitgenodigde relaties of klanten. Of u bent op een andere wijze geïnteresseerd geraakt in het...

Virtual Reality (VR) op TrendsExpo

Virtual Reality (VR) op TrendsExpo Tijdens TrendsExpo, de beurs van en voor ondernemers uit de regio Zwolle, is Virtual Reality trending. Kondigde Breman Zwolle eerder al aan op de beurs de HoloLens te presenteren, nu is ook VRROOM een van de standhouders met in hun...

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This