Over Marieke:
Marieke den Nijs is mede oprichter van Outside Inc

Jouw inspiratie:
De missie van Marieke den Nijs is om nieuwe ondernemingen voort te brengen die een positieve impact hebben op mens en milieu. Marieke werkt als mede oprichter van Outside Inc. op dagelijkse basis met grote bedrijven om nieuwe business concepten te genereren, te ontwikkelen en naar de markt te brengen. Marieke gelooft hierbij in de ondernemende kracht van medewerkers en is inmiddels een expert op het gebied van corporate social entrepreneurship (de volgende stap na corporate social responsibility).

In haar werk mobiliseert Marieke den Nijs medewerkers rondom actuele duurzaamheidsvraagstukken van bedrijven, generereert innovatieve ideeën, begeleidt de doorontwikkeling van deze business concepten en creëert nieuwe netwerken met startups en netwerken van buiten. Marieke geeft lezingen op het vlak van corporate social entrepreneurship waarin zij laat zien hoe het aanjagen van intern ondernemerschap nieuwe innovaties voortbrengt waarin financiële en maatschappelijke doelstellingen samenkomen. Daarnaast geeft zij trainingen op dit vlak en faciliteert diverse workshops, brainstormsessies en bootcamp programma’s.

Persoonlijke missie Marieke den Nijs: Het voortbrengen van innovatieve ondernemingen met een positieve impact op milieu en maatschappij door de creativeit en ondernemerschap binnen bestaande grote ondernemingen aan te jagen en te verbinden met kansen en ondernemers van buiten.

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This