Over Eline:
Eline Leijten is Nederlands Kampioen Pitchen en oprichter van Plugify

Jouw inspiratie:
Eline Leijten richtte op 28-jarige leeftijd Plugify op: het online platform waar je in een handomdraai artiesten boekt. Ze werd in maart bekroond als Nederlands Kampioen Pitchen en won vorig jaar TheNextWomen Pitch Competition en de TEDxAmsterdamWomen Startup Award.

Tijdens haar studententijd was Eline Leijten zangeres in de Hermes House Band. Vijf jaar later kreeg ze nog altijd vragen van bekenden die op zoek waren naar een band of DJ voor hun bruiloft of bedrijfsfeest. Daarnaast wilde Eline zelf weer vaker optreden, naast haar werk als strategie consultant. Het was echter lastig om als individuele artiest op internet gevonden te worden. Dit bracht haar op het idee voor Plugify: een marktplaats waar je direct bij de artiest een optreden kunt boeken, “to cut out the middleman”. Via Plugify kun je voor elk gelegenheid en elk budget een artiest vinden en boeken.

Als ondernemer zweert Eline bij een goede pitch. “Een pitch is je visitekaartje en je ingang in gesprekken. Wil je een investering ophalen en is je pitch niet goed genoeg, dan kijken investeerders vaak niet eens naar de inhoud. Ik gebruik mijn pitchtechnieken dagelijks. Ook bijvoorbeeld in sales, of zelfs als iemand solliciteert.”

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This