Over Jouri:
Jouri Schoemaker (26) is Nederlands Kampioen Pitchen en ondernemer

Jouw inspiratie:
Voor Jouri Schoemaker, 26-jarig Nederlands Kampioen Pitchen en ondernemer, is stap één van elk van zijn ondernemingen: de pitch. Zijn filosofie is om zo vroeg mogelijk een idee te pitchen en feedback te vergaren van vrienden, partners en experts. Als ondernemer of ondernemende werknemer ben jij degene die zijn hoofd boven het maaiveld durft uit te steken, waarna de experts op jou zullen reageren en jullie samen het concept zijn juiste richting kunt geven.

Jouri Schoemaker is co-founder van Shake-on (een Nederlandse high-tech startup) oprichter van Groens Paradijs (een baanbrekend concept voor verzorghuizen), TEDx spreker en initiatiefnemer van het Guinness Book of Records brekende NK Risk en het allereerste NK Trefbal.

In april 2016 werd hij Nederlands Kampioen Pitchen en sindsdien is hij een veelgevraagd spreker en pitch-trainer voor zowel ondernemers als accountmanagers, journalisten, studenten, marketeers en recruiters. Pitchen is namelijk geen verkooppraatje: de pitch is geen monoloog, maar de start van een dialoog.

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This