Over John:
John de Vlieger (43) is één van de oprichters van Lovetofund: hét crowdfundingplatform in de Zwolse regio.

Jouw inspiratie:
Crowdfunding is tegenwoordig dé manier om een goed idee te financieren. Door een grote groep mensen een kleine bijdrage te vragen worden dromen gerealiseerd en bedrijven opgestart. Crowdfunding wordt daarbij steeds meer gezien als de ultieme vorm van crowdengagement.

John de Vlieger van Lovetofund zal laten zien dat crowdfunding veel meer is dan het vergaren van het benodigde kapitaal. Het is een marketinginstrument, dat je naast geld ook naamsbekendheid, klanten, omzet en ambassadeurs kan opleveren. Maar het gaat niet vanzelf! Crowdfunding vergt een goede voorbereiding, doorzettingsvermogen, tijd en energie. Niet elk idee of project leent zich ervoor, maar wanneer dat het geval is, dan levert het je meer op dan geld alleen.

Tijdens de presentatie zal een ondernemer iets vertellen over zijn ervaringen met crowdfunding. Wat komt er in de praktijk allemaal kijken bij het voeren van een crowdfundingcampagne en wat heeft het de ondernemer uiteindelijk opgeleverd?

Na de presentatie weet je wat de mogelijkheden van crowdfunding zijn, weet je hoe jouw organisatie dit kan inzetten en ben je op de hoogte van de do’s en don’ts.

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This