Nancy Bergman, MEPD: ‘Naar werk begeleiden is mensenwerk, wij ontmoeten veel mensen op deze beurs!’

‘MEPD (voorheen Metalektro Personeelsdiensten) is onze nieuwe naam en daarbij past een geheel nieuwe frisse huisstijl. Hiermee willen we erg graag voor de dag komen en gezien worden. Dat past uitstekend bij deze beurs. Daarnaast hebben we iets te vieren dit jaar, MEPD bestaat 25 jaar!

We verwachten veel oude én nieuwe relaties te ontmoeten. Onze slogan is: Werk maken van je leven! We willen mensen helpen nieuwe inzichten, kansen en mogelijkheden te ontdekken. Dan moet je wel op de juiste plek zijn om mensen te kunnen ontmoeten en interactie zoeken.

Werkgevers hebben er belang bij dat medewerkers zich blijven ontplooien. Medewerkers hebben er belang bij om interessant te blijven voor de arbeidsmarkt. Een gedeelde verantwoordelijkheid dus. Met onze diensten ontstaat er een win-win situatie voor beide partijen.

Ons 25-jarig jubileum is onze grote primeur. En wie jarig is trakteert! Een bezoekje aan onze stand is dus zeker de moeite waard!

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This