Voor ondernemers in de regio Zwolle is een nieuw relatie-event ontwikkeld. In de afgelopen jaren heeft deze regio zich ontwikkeld tot een van de meest succesvolle economische regio’s van ons land. Groot geworden door haar unieke centrale ligging en optimale bereikbaarheid, maar vooral ook door de kracht van haar ondernemers, met hun kennis en innovatieve kracht. TrendsExpo vindt plaats op 16 en 17 november 2017 in de IJsselhallen Zwolle. Toni Denneboom, vestigingsmanager IJsselhallen, is ervan overtuigd dat TrendsExpo de hoge verwachtingen meer dan waar gaat maken.

Libéma
Willem Uitentuis, nationaal accountmanager van Libéma, dacht op verzoek van initiatiefnemer Regiolokaal mee over de beurs. Toni: ‘Willem werkt landelijk en heeft enorm veel ervaring met beurzen en evenementen, met name met publieks – en vakbeurzen, Libéma breed. In het verleden hebben we jarenlang succesvolle vakbeurzen georganiseerd, we waren gelijk enthousiast over de ideeën van Regiolokaal. Ik moet zeggen, de regio Zwolle reageert enthousiast!’ IJsselhallen en Regiolokaal werken nauw samen. ‘Regiolokaal heeft het netwerk en kent de markt, ze kan kritisch kijken naar hoe de beurs kwalitatief samen te stellen. Onze rol is die van facilitair dienstverlener. Denk aan vloerbedekking, standbouw, stroomvoorziening en de hospitality. We werken heel prettig samen.’

TrendsExpo
TrendsExpo is als basis een beurs voor Zwolle en haar regio, maar vooral ook een kennis en inspiratieplatform voor haar ondernemers. Ondernemers wisselen contacten, kennis en ervaringen uit en helpen elkaar bij het vergroten van hun ondernemerssucces. De TrendsExpo speelt zich straks af in de grootste hal van het IJsselhallen-complex, de 6000 m2 grote Aa-hal. ‘Beurzen zijn er in vele concepten, deze beurs is toch weer anders. TrendsExpo wordt geen traditionele beurs met gesloten stands en korte contactmomenten. Er zijn open pleinen met aan ieder plein een paviljoen. Zes horecaondernemingen vormen het hart van evenzoveel paviljoens. Zij zorgen voor de gastvrije ontvangst en zetten voor de gasten een trendy ‘food concept’ neer.’ Geen betere plaats om elkaar te ontmoeten en je klant of relatie een hapje of drankje aan te bieden.Voor exposanten is er wat te kiezen. Op elk paviljoen worden diverse workshops en presentaties gehouden en gerenommeerde gastsprekers uitgenodigd. Zo ontstaat er een ongekend aanbod van ‘things-to-do’ voor de exposant en de bezoeker van de TrendsExpo.

Proeven en beleven
De opzet van TrendsExpo heeft iets weg van het vroegere Zwolle Culinair. De regio Zwolle staat bekend om zijn hoog culinair niveau en zijn verrassende streekproducten. ‘Die combinatie, met pleinen waar catering aanwezig is, waar proeverijen worden gehouden, dat maakt de beurs zeker speciaal. Iets vergelijkbaars doen we hier op de Bio-beurs. Daar is een centraal kookplein, met live cooking. Dat proeven en beleven staat garant voor succes. De TrendsExpo doet daar nog een schep boven op!’ Een paar namen van deelnemers aan de TrendsExpo: Brasserie Hofvlietvilla, De Havixhorst en Auberge ’t Asje geven acte de presence.

Continuïteit
‘Dit evenement past prima in ons streven om meer evenementen binnen te halen die jaarlijks terugkeren.’ Waarmee Toni onbedoeld ook de gezamenlijke ambitie van Regiolokaal en IJsselhallen verwoordt: TrendsExpo is niet eenmalig maar straks een vaste en toegevoegde waarde voor ondernemend Zwolle en regio. De regio Zwolle bruist immers van energie, staat steevast in de top drie van best presterende regio’s en is het aan haar stand verplicht om haar economische kracht te etaleren. Niet alleen in 2017, maar ook in 2018 en latere jaren. TrendsExpo biedt met de beursvloer aan klein-, midden en groot bedrijf én (semi) overheid uit de regio Zwolle een inspirerend podium om elkaar – ondernemers, relaties, klanten – te ontmoeten! Uitnodigend De tweedaagse opzet maakt het event extra uitnodigend. Het geeft bezoekers de gelegenheid ruim de tijd te nemen, eventueel om de volgende dag terug te komen. Je hoeft niets te missen. ‘Het is mooi als bezoekers wat langer blijven. Wellicht kunnen we voor standhouders een arrangement maken waarbij een overnachting is inbegrepen. Zo verbinden we dit event ook met de stad Zwolle, zoals we dat ook bij andere beurzen of concerten doen.’

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This