Maak een proefrit tijdens TrendsExpo 2017

Tijdens de TrendsExpo in november van dit jaar is het mogelijk om met diverse auto’s een proefrit te maken. Op het grote buitenterrein van de IJsselhallen in Zwolle wordt er een speciaal testcircuit aangelegd. Op dit circuit kunnen bezoekers proefrijden in een van de aanwezige (bedrijfs)auto’s.

Over TrendsExpo
De TrendsExpo is een tweedaags event en wordt gehouden op 16 en 17 november 2017 in de Zwolse IJsselhallen. Met dank aan de samenwerking met Libéma, één van de grootste leisure concerns van Nederland, staat 6000 m² (!) expo-vloer in het teken van trends die er toe doen. Voor ondernemers, hun klanten en hun relaties. Daar wil en moet je als onderneming bij zijn! De grootse opzet staat garant voor het ontmoeten van nieuwe klanten.

De thematische indeling met culinaire hotspots  biedt tevens een uitgelezen kans om je relaties op een uiterst aangename manier te informeren over de laatste trends en om hen deze unieke beleving te schenken.

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This