De beurs waar Regio Zwolle elkaar ontmoet!

Trends zijn in, zijn begerenswaardig en zijn bovenal ‘in for me’ Herkennen vanTrends hoort bij de overlevingsstrategie van ondernemingen. Daarom organiseert Regiolokaal in samenwerking met Libéma op donderdag 16 en vrijdag 17 november van 14.00 tot 22.00 uur een nieuw Businessevent in de IJsselhallen: TrendsExpo.

TrendsExpo is voor de ondernemende ondernemers de place to be, want succes is een keus. De Regio Zwolle geldt als verzorgingsgebied voor TrendsExpo.

De TrendsExpo beursvloer is verkaveld in 6 paviljoenen. Ieder paviljoen kent haar specifieke thema’s met de eigen USP’s. Ieder paviljoen biedt een uniek, zeker trendy ‘food concept’. Eén restaurant of cateraar neemt daarin het creatieve en coördinerende voortouw. Evenementen worden ‘stuk voor stuk’ ondergebracht op een paviljoen.

De succesingrediënten
• 2 dagen focussen op netwerken
• bruisende ondernemerssfeer
• overzichtelijke lay-out
• evenwichtig productaanbod
• interessante randevents
• Regio Zwolle focus
• Culinaire beleving
• Spraakmakende sprekers

Voorinschrijving
Een early adopter wordt bij ons beloont. Wil je samen met Regiolokaal en Libéma TrendsExpo tot een succes maken? Schrijf je dan nu alvast in. Inschrijvingen tot 1 maart 2017 betalen voor 6m² 795,- en voor 12m² 1445,-

Neem voor meer informatie contact op met Kimberley Drost via 038 – 30 30 220 of Jannet Muller via 06 – 52 49 49 62.

Personal Publish / Regiolokaal
Burg. Drijbersingel 25, Zwolle
T. 038 - 30 30 220
info@personal-publish.nl
www.personal-publish.nl

©2017 Personal Publish | Website: Makeable Branding | Downloads & Algemene voorwaarden 

Pin It on Pinterest

Share This